Allt om matlagning

Matlagning

När det kommer till matlagning så kan det vara svårt att komma på vad man ska laga till middag varje dag. Jag försöker att äta så hälsosamt som möjligt samtidigt som det givetvis inte alltid går med två små barn. Jag spenderar en herrans massa tid i köket och tycker att det är roligt att äta nya och goda maträtter, samtidigt som jag försöker experimentera lite och ta fram nya recept. Det kanske inte alltid blir så gott, men för de tillfällen då det blir något helt fantastiskt är det värt det varje gång. Man ska utmana alla sinnen och smaklökarna. Genom att man gör det kan man komma på något fantastiskt. Jag tycker även om att baka, något min man och mina barn uppskattar väldigt mycket.

Här i min blogg kan du få tips på mina absoluta favoritrecept och även övriga mattips, till exempel hur man får en femåring att äta broccoli och hur man gör egen barnmat. Jag försöker i den mån jag har tid att laga all mat från grunden och helst skall allt vara ekologiskt mat. På så sätt vet jag vad jag och min familj stoppar in i magen och hur det kommer att tas upp av kroppen. Det är viktigt för mig, samtidigt som jag även älskar att njuta och jag försöker alltid att överträffa mig själv med hjälp av fantastiska recept som även är bra för kroppen och snälla mot magen. Det är viktigt att maten som vi äter är hälsosam och ger oss den energi samt de verktyg som vi behöver för att ta oss igenom dagen.

Ta del av mina fantastiska recept eller dela med dig av dina egna så kanske jag tillagar dem och skriver om dem här på bloggen. Givetvis får du credit för receptet om det är ditt som jag har använt mig av. Njut av maten tills dess.

Comments are closed.

Post Navigation