Älskar att träna

Jag älskar att träna. För mig har det varit väldigt viktigt att hålla mig i form inte enbart för utseendets skull. Man skulle kunna säga att gymmet är mitt andra hem och jag spenderar förmodligen alldeles för mycket tid där. Jag mår personligen bra av att träna och att röra på miTräningg. Det gör min hälsa bra och ökar förutsättningarna för att jag ska få spendera många år tillsammans med min familj. Det är viktigt för mig och det är en av alla anledningar till att jag tränar. Jag älskar känslan som träningen skapar i min kropp och att jag får mycket mer energi av att träna samtidigt som jag orkar mer i min vardag. Det är en förutsättning för att jag som småbarnsmamma ska orka och vara den roliga mamman istället för den trötta mamman.

Här i min blogg så kan du ta del av mina bästa träningstips för att forma den perfekta kroppen samt för att maximera hälsan och se till att må bra varje dag. Låt dig inspireras av min blogg och av mina hårt utkämpade timmar på gymmet så kan du vara säker på att du kommer att komma i form även du. Du kommer att kunna läsa här om mina träningspass och vad det är som fungerar för mig, samt givetvis mina bästa träningstips och vad man ska göra, eller rättare sagt, vad jag gör när min motivation är körd i botten. Det bästa jag vet är känslan efter ett långt och hårt träningspass en sån där dag då man har släpat sig till gymmet trots att man egentligen inte riktigt vill och motivationen inte alls är där den borde vara.

För mig är det viktigt att aldrig ge upp, att alltid kämpa på. När man väl har gett upp en gång är det lätt hänt att man gör det igen och igen. Därför bör man inte känna efter för mycket och lita på att träning är bra för kroppen och att man kommer att må bra av det även efteråt. Faktum är nämligen att du aldrig kommer att må så bra utan att träna som du kommer att göra efter att du har tränat. Det är en av alla de anledningar till att du ska släpa dig till gymmet och motiveras av att jag släpar mig till gymmet. På så sätt kommer vi alla att få en bättre hälsa av att vi låter oss motiveras av varandra.

Comments are closed.

Post Navigation