Därför är trapporna den bästa vägen till vardagsmotion

876-1

Det finns många olika saker där design spelar en stor roll när det kommer till arkitektur av olika slag. Trappor är idag en designintegrerad del av många byggnader och det finns något för alla smaker. En trapp kan lyfta ett helt hem eller en arbetsplats på bästa sätt tycker jag.

Jag älskar snygg design och spanar efter den i alla möjliga sammanhang. Det handlar faktiskt inte bara om att man ska ha snygga kläder utan även om allt från en tvålkopp till stora byggnader. Hissar var länge en av mina passioner vilket mina kompisar skrattade åt men jag har gått ifrån detta till trappor.

Förmodligen har min nuvarande passion att göra med att vi är på jakt efter en ny trapp men faktum är att jag tror att mitt intresse för trappor kommer att fortsätta eftersom jag formligen älskar dess tidlösa design. Ett par snygga trappor inomhus ger hemmet en personlig känsla som gör att du älskar att komma hem varje dag. Det kan lyfta ett helt hus tycker jag och för mig som alltid har bott i lägenhet innan var det bara en dröm som hur har blivit sann.

PS Trappor är en trappfabrik med gedigen erfarenhet i branschen och jag har börjat att spana på de trappor de erbjuder kunderna. Tycker de har en hel del snyggt så vem vet, det kanske blir dem jag vänder mig till när vi väl är igång på riktigt. Det finns en massa fördelar med att välja att installera en ny trappa men den bästa är för mig det faktum att det är kostnadseffektivt.

Trappor i tidningarna

876-2

Man kan tro det eller ej få syn på en del artiklar som har trappor i centrum även i tidningarna. Jag gillar ju att läsa om det mesta och inte bara trappor för jag tycker helt enkelt att det är roligt att få läsa mer. Expressen skriver här om varför trapporna är bästa vägen till vardagsmotion och detta tycker jag är kul för om man tänker på det hela så har det inte bara fördelen att det är snyggt med en ny trappa utan även bra för hälsan!  

Så är trapporna en utmaning efter maratonlöpningen. Läs mer i denna artikel i Aftonbladet och se om det kanske kan vara något för dig att tänka igenom om du vill satsa på hälsa. Därför är trapporna den bästa vägen till vardagsmotion är något många vill läsa om. Ett enkelt sätt att nå hälsa är ju bra.

Sydsvenskan skriver i en artikel om älgen som fick bäras upp för trapporna och detta är onekligen ett unikt tillfälle för vem som helst, en älg är ju inte något som man stöter på varje dag när det kommer till trappor och hemmet. Jag tror heller inte att det är något som jag vill vara med om faktiskt.

Mina bästa tips då du ska välja trappor

  • Börja med att se hur mycket det kommer att kosta dig. När vi satte igång med detta så var det inte något vi tänkte på och detta var ingen bra ide’ eftersom det innebar att vi tittade på trappor som var alldeles för dyra för oss men som vi förälskade oss i. Det är inget jag rekommenderar eftersom vi blev oerhört besvikna när vi väl kom på att vi inte hade råd med en viss trappa. Gör med andra ord alltid en budget först så att du slipper de problem vi har haft.
  • Nästa steg är att kolla runt för inspiration. Jag gillar som sagt att läsa men man kan också kolla på Instagram och på andra ställen där det finns kul tips. Själv har jag kollat mycket där och hittat det vi söker. Du kan också kolla med människor du känner som har satt in en ny trapp. Kanske har de något bra alternativ kring vem du kan vända dig till för att hitta rätt för dig. Det är alltid smart att hitta inspiration och jag gillar att söka efter den på nätet. Även om jag inte kan finna just den trappan man kan köpa i Sverige så är ju chansen stor att jag finner en som är liknande.
  • Kolla på nätet om du hittar information om ett företag du är intresserad av att anlita. Att läsa i nyheterna om de varit med där eller att se om det finns rekommendationer kring dem är alltid bra. Då kan du ju vara trygg med att du gör ett bra val eller att du lyckas undvika ett företag som inte är bra alls. Att lägga lite tid på detta är med andra ord väl värt din tid och det är något du bör göra.
  • Du kan också ställa frågor till varje företag du är intresserad av att handla ifrån. Det är viktigt för att du ska kunna veta hur de hanterar sina kunder. Att anlita några för att sätta in en ny trappa innebär ju att du ska släppa in dem i ditt hem och då vill du veta att de är seriösa och att de levererar det dem säger. Får du inte svar på det du undrar över kan det vara ett tecken på att de inte är så seriösa som du tror och då ska du inte anlita dem.
  • Till sist. Det är viktigt att du läser igenom avtalet ni skriver under innan du gör det. Du vill ju inte att något ska gå fel under processens gång och så vet du inte vilka rättigheter du har. Kom ihåg att be en vän att läsa igenom det hela med dig. Om ni är två som gör det så har du större chans att inte missa något som kan vara viktigt om du skulle känna att avtalet inte har hållits från deras sida. Vi läste avtalet flera gånger tillsammans för vi vill verkligen vara säkra på det hela.

Därför är trapporna den bästa vägen till vardagsmotion

876-3

Det är ett faktum att det är smart att träna i trappor. Med andra ord kan det vara en bra sak att investera i bra trappor där hemma, vem vet, kanske till och med ha tanken i bakhuvudet att du ska kunna träna i dem.

En trappa förhöjer känslan i hemmet och vare sig du är intresserad av att veta mer om att därför är trapporna den bästa vägen till vardagsmotion eller något annat så ska du alltid göra efterforskningar kring dina val innan du bestämmer dig. Då kommer du att kunna känna att det är ett bra val och du kommer att öka chansen för att få ett resultat du är nöjd med.

Ditt hem ska ju vara en plats där du kan trivas och där du kan ladda batterierna inför ännu en ny dag. Det är ju den enda plats i världen som faktiskt bara tillhör dig och din familj och därför förtjänar ni att kunna njuta när ni är där.

Man behöver inte lägga all sin tid på att renovera ett helt hus. Ibland krävs det bara att man väljer rätt plats för att skapa den känsla man är ute efter. Jag tror att vi är på väg att få den och det är något jag är väldigt glad över. 

Comments are closed.

Post Navigation