Förändringar inom mode

När det kommer till mode är detta något som ständigt förändras. Vill man vara högst på modetoppen gäller det att hänga med och det som är populärt idag kan vara helt ute imorgon. Mode handlar till stor del om att hitta sin stil och inte Modeenbart om att ha de allra senaste kläderna. Jag tycker personligen om att följa modet och hålla min garderob uppdaterad, men faktum är att om du alltid ska ha de allra senaste kläderna blir det inte särskilt billigt eller miljövänligt. Det finns många sätt att hålla garderoben uppdaterad utan att det blir alltför dyrt. Jag kommer att dela med mig av de allra senaste tipsen angående hur jag gör för att alltid se fräsch ut i min blogg.

De flesta vet att det är dyrt att byta ut en hel garderob med jämna mellanrum. Därför gäller det att satsa på bra basplagg som inte bara håller genom tiderna, utan även håller för vardagen. Bra basplagg gör att man inte behöver byta ut alla kläder varje gång som säsongen byter riktning. Ska man vara hipp året om krävs det att man byter garderob fyra gånger per år, det vill säga lika ofta som modet byter riktning. Många kläder går att återanvända och om man säljer de kläder som man inte använder längre istället för att slänga dem eller låta dem samla damm i garderoben får man snabbt pengar till en ny garderob. Om du bara använder dina kläder en säsong bör de dessutom vara i nyskick.

När det handlar om kläder så bör man även tänka på miljön. Du kanske kan göra om de kläder som inte passar dig längre så att de blir mer aktuella även för dig? Ofta kan man sy om kläder på så sätt att de blir mer moderiktiga, samtidigt som detta i de flesta fall kan bli gratis. Många bloggare har som vana att dela med sig av dagens outfit. Även jag kommer att göra detta ibland så att du kan se vad jag har för stil och vad jag tycker om att ha på mig, samtidigt som du givetvis kan låta dig inspireras av mina kläder och på så sätt skapa egna idéer om din egen stil.

Min stil är min egen och ibland följer jag såväl modet som trender, liksom jag ibland väljer att inte göra det. Det beror till stor del på vad jag tycker om de uppkommande trenderna och ibland är de helt enkelt helt fel för min kropp, eller så tycker jag bara inte om dem. Jag kommer att dela med mig om mina tankar och idéer angående kläder och de kläder som jag väljer att bära. Du kommer även att kunna ta del av tips angående hur du gör för att skapa den perfekta outfiten. Ta del av mina outfits och även lite tips och råd angående hur du tar hand om dina kläder samt hur du gör för att återanvända kläder som du av någon anledning till exempel tycker är tråkiga eller inte vill bära.

Comments are closed.

Post Navigation