Förvaring av verktyg

Jag har alltid gillat att hålla på med grejer, fixa och laga. Kan faktiskt komma ihåg hur jag brukade hänga med pappa ut i garaget där han hela tiden hade något projekt på gång. Vad jag tyckte var extra kul var att vi barn faktiskt fick vara med och göra saker och detta är något jag försökt ta med mig in i mitt liv nu med barnen.

422-5-forvaring-av-verktygEn av de saker jag verkligen gillar med att leva i den tid vi gör nu är att det finns tidningar för det mesta och på senare år har jag börjat prenumerera på ett par stycken som har med hus, hem och fritid att göra. Det var där jag läste om smart krympplast som har ett par riktigt bra användningsområden.

Jag har också skapat väldigt bra förvaring av verktyg tack vare de tidningar där jag hämtar information om de områden jag är intresserad av. Man måste ju trots allt ha ett enkelt och smidigt ställe att förvara alla de grejer man köper för att använda till huset, båten, bilen eller vad helst annat man har behov av för närvarande.

Idag kan man köpa en hel mängd olika produkter för denna typ av användningsområden på nätet. Den som länge köpt verktyg och annat i traditionella butiker kan dock känna sig osäker på om det verkligen fungerar att köpa dem utan att först få hålla dem i handen – jag brukade vara likadan. Idag är det helt säkert att handla online men jag har kommit på ett par saker som alltid är bra att ha med sig när man ska köpa på nätet.

Tips när du ska handla på nätet

  • Sätt alltid en övre köpgräns för dig själv. Om man som jag är passionerad för förvaring av verktyg, nya maskiner och en massa andra spännande saker är det oerhört lätt att handla för mer än man faktiskt har råd med. Det är helt enkelt något med en onlinebutik som gör att man bara klickar in produkt efter produkt i kassan. Jag hittade bra budgetkalkyler på nätet som jag använde den första gången.
  • Nästa sak jag börjat med är att skriva listor. När något nytt jag vill ha dyker upp på marknaden brukar jag skriva ned den. Mina kategorier är måsten respektive vill ha. Allt eftersom jag har råd så köper jag sedan den produkt som står överst på min lista för måsten. Då jag har lite extra pengar brukar jag lägga till något från vill ha-listan.
  • Glöm heller inte att läsa igenom villkoren för köpet. En gång handlade jag utan att göra detta och det slutade med att jag satt fast med en produkt jag inte ville ha eftersom jag försökte returnera den för sent. Det är med andra ord väl värt det att lägga några minuter på att läsa igenom vad som gäller i förväg. Då slipper man tråkiga överraskningar som kostar onödiga pengar.

En riktigt cool produkt som är min klara favorit sedan ett par år tillbaka är värmepistoler. De passar för riktigt många saker och jag använder den vid båten likaväl som när jag har något nytt att fixa hemma. Nyfiken – man kan till exempel välja värmepistol Shrinkfast 998 för alla behov inom detta område och få en smidigare arbetsprocess.

Utöver de tidningar jag prenumererar på för att läsa mer om mina intressen så kollar jag alltid in de vanliga dagstidningarna också. Ofta har de ju sektioner som handlar om till exempel hus och hem åtminstone någon gång i veckan. Intresserad av en artikel jag läste häromveckan – Expressen skriver här om smart förvaring för riktigt bra verktyg och detta är bra läsning för alla som vill ha bättre ordning där hemma.

Jag tycker att man ska ägna så mycket tid i livet man kan åt det man gillar att göra. Det går fortare än vi tror så varför slösa tid tycker jag. Genom att kunna sitt ämne genom att läsa mycket om det kan man öka kvaliteten på tiden man ägnar åt hobbys och har man det dessutom som arbete är det ju bara en extra bonus. Jag tror helt enkelt på att vara välinformerad oavsett om det gäller förvaring av verktyg eller någonting helt annat.

Comments are closed.

Post Navigation