Så sparar du pengar med smarta bröllopsdekorationer

316-1

Jag har ett par dagar i livet som jag anser är de allra bästa som jag någonsin fått vara med om hittills. Ja, jag säger hittills eftersom jag såklart hoppas på att få vara med om fler i min framtid. En av dessa dagar är helt klart min bröllopsdag som jag minns med värme och kärlek. Att få fira kärleken till min man är med andra ord det bästa jag varit med om.

Jag gifte mig för ett år sedan så för mig är bröllopet fortfarande en av de där sakerna jag tänker tillbaka på som något som skedde relativt nyss. Själva planeringen var dock något som pågick under säkert ett år för vår del, även om jag har vänner som planerade det hela betydligt snabbare än så. Jag antar att det hela beror på vad det är man faktiskt vill ha ut av sin dag. Mitt råd är dock – var proaktiv så sparar du pengar med smarta bröllopsdekorationer som dessutom är riktigt vackra och kul. Marknaden för denna typ av produkt är gigantisk så genom att vara kreativ finns det mycket du kan få ut av din dag till ett mycket bra pris. Du kan klicka här för att hyra bröllopsdekorationer i Stockholm och skapa det bröllop du drömt om och som du alltid kommer minnas.

Fördelar med att hyra bröllopsdekorationer

  • Det är ett kostnadseffektivt sätt att hitta snygga dekorationer till bra pris. Du behöver inte tänka på att det måste finnas en annan användning för dem eftersom du är fast med dem efter bröllopet. Istället kan du helt enkelt unna dig lyxen att bara tänka – dem vill jag ha – så snyggt!
  • Du kan få hjälp med att välja dekorationer som garanterat passar dig. Företaget jag vände mig till var exempelvis mycket glada att få ge mig råd och tips. Det uppskattade jag väldigt mycket.

Efter mitt bröllop tänker jag såklart mycket på just denna typ av tillställning när det handlar om fester men det finns självklart mycket annat i livet som du också bör fira. Jag var till exempel på en fyrtioårsfest häromveckan och där hade de ett kul inslag som var en mordgåta. Det roliga tycker jag var att det gav alla en chans att lära känna varandra lite mer innan festen satte igång på allvar. Just en mordgåta fest är spännande för alla deltagare och passar de allra flesta sällskap, så det behöver ju inte vara just ett födelsedagskalas. Jag kan tänka mig att det till exempel också skulle vara kul om man har en teambuilding-aktivitet på jobbet. Fantasin är som med det mesta annat det enda som sätter gränsen för hur och när man kan ha en sån här sorts aktivitet.

Så sparar du pengar med smarta bröllopsdekorationer är en populär sökfras på Internet. Detta var något jag upptäckte när jag planerade mitt bröllop. Även om många gärna vill lägga ned mycket pengar på sitt bröllop är det ju faktiskt så att de allra flesta av oss samtidigt måste hålla oss till en budget.

Mina bästa tips för bröllopsplaneringen

  • Utgå alltid från er själva. Det är eran dag oavsett vad andra tycker, därför ska det handla om just era intressen och önskningar inför dagen. Ta självklart råd från andra men bestäm i alla lägen det ni tycker verkar vara bäst.
  • Hyr bröllopsdekorationer! Varför vara fast med en massa saker man inte behöver i efterhand när man istället smidigt och lätt kan få det på plats för att sedan lämna tillbaka det!
  • Ta många foton. Vare sig ni bestämmer er för att göra det själv eller hyra en fotograf handlar det i slutändan inte om något annat än att ni ska ha minnen kvar i fotoform som ni kan ha hela livet. Det finns en charm i att era vänner tagit bilderna om ni inte vill lägga pengarna på en fotograf som är professionell.
  • Gör en budget. Hur tråkigt det än må vara är det sällan värt det att överskrida den gräns för vad ni har råd med som annars så lätt kan glömmas bort. Ni kan dessutom vända på det tråkiga genom att tänka att detta ger er bättre utrymme för att prioritera det som är viktigt för just er.
  • Njut! Glöm absolut inte att njuta! Dagen går snabbare än ni någonsin kan tänka er och ni vill inte gå och lägga er på kvällen och fundera på vad det var som verkligen hände. Ta tid att andas och kom ihåg att det är en rolig dag. Stress ska inte vara en del av en bröllopsdag tycker jag.

Medias rapportering om bröllop

316-2

Eftersom intresset för bröllop är stort så skriver media såklart mycket om just detta. Jag läste massor av tidningar för att få inspiration och det rekommenderar jag alla att göra. Cafe’ skriver i denna artikel om hur blommor är populära som bröllopsdekorationer och detta är en inspirerande artikel för alla som vill få ett fantastiskt bröllop med små eller medelstora budgetar. Expressen rapporterar i denna artikel om hur kostnaderna för bröllop kan hållas nere med hjälp av smarta val av dekorationer och andra detaljer och detta är helt enkelt nödvändig läsning för den som arrangerar bröllop idag. Oavsett vem du är skadar det aldrig att tänka smart.

Ta tiden att skapa ditt drömbröllop

316-3

Ditt bröllop är något som förhoppningsvis bara sker en gång i livet och därför gäller det att göra det till sitt. Så sparar du pengar med smarta bröllopsdekorationer är en rubrik du alltid bör fortsätta läsa under om du ser den. Då kan du nämligen öka chansen för att du får ett bröllop som är helt fantastiskt eftersom du kan njuta på riktigt och slipper att oroa dig över att du spenderat mer pengar än du faktiskt har.

Detta är så som jag ser det den mest underbara början på resten av ditt liv med din nya man eller hustru. Så läs i alla lägen och ha kul på vägen tycker jag, då blir liksom bröllopet något av en rolig process och inte bara en enda dag i ditt liv.

Comments are closed.

Post Navigation