Skapa minnen genom att resa

Resa

Att resa är att leva och skapar en fantastisk upplevelse till att upptäcka nya saker och se världen med nya ögon. Den som aldrig har rest har aldrig levt och jag älskar att resa. Här i bloggen kan du följa med mig och min familj på våra resor världen över. Givetvis kommer det även att dyka upp mängder av bilder och tips samt reserecensioner. Jag kommer att ärligt berätta vad jag personligen tyckte om ett resmål och du kan lita på att jag aldrig kommer att ge en färgad åsikt angående ett resmål. Mina åsikter är mina helt enkelt.

Jag har alltid drömt om att se så mycket som möjligt av världen och det är en sann upplevelse för mig att få resa till en plats där jag aldrig har varit förut. Givetvis har jag mina favoritställen och det händer att jag förälskar mig i platser. Jag tror dock att det är viktigt att resa runt och även se andra delar av världen så att man inte blir alltför inskränkt. Ibland längtar man även att få komma ifrån sin trista vardag och där är jag inte annorlunda ifrån någon annan. Även jag behöver ombyte och få nya perspektiv på saker. Det är nämligen en otrolig möjlighet att få ta del av andra miljöer.

Här delar jag mina tankar angående att resa och du får gärna dela med dig av dina egna önskeresmål samt tips om vart jag bör resa härnäst. När jag reser med familjen är det givetvis annorlunda ifrån när jag reser själv. På grund av barnen kan vi inte gå ut och till exempel äta på lyxiga restauranger, vilket jag älskar. Då får vi som exempel nöja oss med luncher. Jag kan även dela med mig av tips angående hur man gör för att resa med barn. Givetvis är det viktigt att mamma och pappa även de får lite egentid och att man känner sig utvilad efter semestern.

Mina barn är ännu ganska unga, så vi får nog ännu vänta ett tag innan vi kan ta del av de fantastiska uteställena som finns på natten att se i olika länder. Det hindrar oss dock givetvis inte att resa. Att resa är att leva och just det är en av de saker som ständigt förgyller mina dagar. Ibland mår man bättre bara av att planera en framtida resa och jag älskar att planera inför mina framtida resmål med min familj.

Comments are closed.

Post Navigation