Välja sin livsstil?

Livsstil

När det kommer till livsstil väljer vi alla att leva på olika sätt. Inget av dem är rätt eller fel, utan det är upp till var och en att avgöra hur man vill leva och vad det är som gör just dig lycklig. I den här bloggen kan du läsa om hur jag lever och vad det är som gör mig lycklig. Du kan läsa om min vardag och min livsstil och om allt mellan himmel och jord. Denna blogg handlar om att njuta och att ta det onda med det goda. Här kan du läsa om hur jag reflekterar på saker och ting och om vad som är viktigt för mig. Denna blogg handlar med andra ord om hur min livsstil ser ut och hur jag har valt att leva just mitt liv.

Inom min livsstilskategori kan du läsa precis allt om mig. Detta innefattar allt från vad jag använder för schampo till vad jag har för åsikter om barnuppfostran och vad jag har för drömmar om framtiden. Främst handlar det om mitt liv som jag lever idag, om min familj och om hur jag inreder mitt hus, våra semestrar, vad som gör mig glad, vad jag tycker om den rådande politiska situationen i Sverige, vad jag är orolig över, vad jag tänker på, vad jag önskar kommer att ske inom en snar framtid, vad jag absolut inte vill ska ske, vad jag är nyfiken att pröva på osv. Denna blogg handlar helt enkelt om mig.

Min förhoppning är att du ska kunna läsa min blogg och finna ett visst nöje i den, samt att du ska kunna inspireras av mig till din vardag. Kanske kan jag skänka dig lite vardagsglädje eller så kan min blogg ge dig några minuters tillflykt från din vardag. Du kanske inte finner någonting som du tycker är intressant alls i min blogg eller så gillar du den. Du kanske upptäcker att du och jag är varandras motsatser eller själsfränder. Mitt främsta nöje med bloggen är dock att jag ska få göra det som jag tycker om, nämligen att skriva om min vardag på ett sätt som kanske även öppnar nya tankeställningar för just mig.

När jag skriver om saker så får jag ofta ett vidare perspektiv på dem och därmed kan jag bemöta världen med nya tankegångar. Genom att göra detta angående något som är så viktigt som mitt liv så får jag ett större perspektiv om det som pågår samtidigt som jag ger mig själv chansen att bearbeta och att minnas även i framtiden. Min blogg är som en dagbok, men inte enbart för händelser, utan även för mina tankar, och genom att jag låter dig läsa om mitt liv och min livsstil får jag även en chans att bli en bättre människa.

Här presenterar jag min livsstil ur mitt perspektiv. Du kommer som tidigare nämndes kunna läsa om allt det som sker i min vardag och förhoppningsvis kommer du att tycka om det du läser och finna det intressant. Om så inte är fallet finns det många andra bloggar för dig att läsa. Om du tycker om det som du läser så får du gärna lämna en kommentar för att berätta det för mig. Det kommer att göra mig glad. Om jag lyckas inspirera dig i din livsstil eller till att förändra din livsstil till någonting annat får du även gärna berätta det för mig. Om du har tur kanske jag skriver ett blogginlägg om dig med och om din historia. Finns det någonting som du vill att jag ska skriva om i bloggen får du även då gärna lämna en kommentar.

 

Comments are closed.

Post Navigation